Για να σου εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Μάθετε περισσότερα
SONY HT-S400 SOUNDBAR 2.1 330W ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ SUBWOOFER

Soundbar HT-S400 της εταιρείας Sony. Ανήκει στην κατηγορία των 2.1 soundbars, δηλαδή διαθέτει 2 κανάλια υπεύθυνα για την απόδοση των ψηλών και μεσαίων ηχητικών συχνοτήτων στον χώρο και 1 κανάλι ή ξεχωριστό ηχείο (woofer) για τις χαμηλές. Στην προκειμένη περίπτωση, διαθέτει subwoofer το οποίο μπορεί να συνδεθεί ασύρματα, άρα μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στον χώρο σας χωρίς να σας προβληματίζουν τα καλώδια. Η ασύρματη σύνδεση bluetooth σας επιτρέπει να συνδέσετε συσκευές που έχουν την ίδια τεχνολογία όπως για παράδειγμα κινητό τηλέφωνο. Η θύρα USB σας δίνει τη δυνατότητα να αναπαράξετε την μουσική που έχετε αποθηκεύσει σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή usb stick, απευθείας στο soundbar. Ακούστε τον ήχο από κάθε κατεύθυνση

Το sound bar συνδυάζει το υψηλής ποιότητας Dolby® Digital με το S-Force PRO Front Surround, την τεχνολογία εικονικού ήχου Surround της Sony. Σας μεταφέρει στην καρδιά των ταινιών που αγαπάτε εξομοιώνοντας ήχο Surround κινηματογραφικού επιπέδου.


Ήχος Surround, εύκολα

Μόνο με τα μπροστινά ηχεία, η μοναδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας ηχητικού πεδίου της Sony αναπαράγει εικονικά το πεδίο του ήχου Surround, έτσι ώστε να ακούγεται και από τις δύο πλευρές. Μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο, κινηματογραφικό ήχο Surround.


Απολαύστε καθαρούς διαλόγους και δυνατό ήχο.

Τα ισχυρά ηχεία συνεργάζονται για να αποδώσουν ήχο μεγάλου εύρους σε ολόκληρο τον χώρο, με τεχνολογίες όπως το X-Balanced Speaker Unit και το πλαίσιο με μεμονωμένες εγκοπές του ηχείου, που βελτιώνουν την καθαρότητα της φωνής. Έτσι ώστε να μη χάνετε ούτε λέξη, είτε βλέπετε ταινίες είτε τηλεοπτικά προγράμματα.


X-Balanced Speaker Unit

Τα μπροστινά ηχεία διαθέτουν X-Balanced Speaker Unit. Το μοναδικό ορθογώνιο σχήμα των ηχείων αυτών μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος. Μειώνει τη διαδρομή μονάδας οδήγησης, διατηρώντας την πίεση ήχου, για λιγότερη παραμόρφωση και πιο καθαρά φωνητικά


Πιο βαθύς και πιο πλούσιος ήχος μπάσων

Πανίσχυρο ασύρματο υπογούφερ με μεγάλη μονάδα ηχείου 160mm που αποδίδει πιο βαθύ, πιο πλούσιο ήχο μπάσων.


Πλαίσιο με μεμονωμένες εγκοπές 

Το πλαίσιο με μεμονωμένες εγκοπές της μονάδας ηχείου X-Balanced Speaker Unit βελτιώνει την κάθετη συμμετρία πλάτους, κάτι απαραίτητο για καθαρή ποιότητα ήχου. Αυτό επιτυγχάνεται με στρατηγικά τοποθετημένες εγκοπές στο πλαίσιο, για καλύτερο έλεγχο των τάσεων εντός και εκτός του πλαισίου του διαφράγματος.


Εύκολη ασύρματη σύνδεση

Για λιγότερα καλώδια, μπορείτε να στείλετε ήχο ασύρματα στο sound bar από μια τηλεόραση Sony BRAVIA που υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση. Με την ασύρματη σύνδεση, μπορείτε επίσης να ανοίγετε και να κλείνετε ταυτόχρονα την τηλεόραση και το sound bar από το κουμπί λειτουργίας της BRAVIA. Έτσι ελευθερώνεται μια είσοδος Bluetooth® για άλλη πηγή εισόδου, όπως smartphone ή tablet.


Άνετος έλεγχος

Το νέο, απλό τηλεχειριστήριο συνδυάζει ευχάριστη, άνετη σχεδίαση με πανεύκολο χειρισμό. Διαθέτει και εύχρηστα κουμπιά αποκλειστικά για ρύθμιση ήχου και έντασης.


Απλώς επιλέξτε τον ήχο σας 

Το sound bar έχει διάφορες ρυθμίσεις ήχου που ταιριάζουν σε οτιδήποτε βλέπετε ή ακούτε. Λειτουργία Voice για πιο καθαρούς διαλόγους, νυχτερινή λειτουργία για να βλέπετε τηλεόραση χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους και ρύθμιση ηχητικού πεδίου Sound Field, που μετατρέπει τα συμβατικά soundtrack όπως ο στερεοφωνικός ήχος σε εμπειρία ήχου Surround. 


Κομψή σχεδίαση με δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης

Σχεδιασμένη για να ταιριάζει απόλυτα στο σαλόνι σας, το sound bar μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο και έχει επίπεδο πίσω μέρος για να εφάπτεται απόλυτα.


Εύχρηστο παράθυρο προβολής OLED

Το παράθυρο προβολής OLED στο sound bar προσφέρει με μια ματιά πληροφορίες κατάστασης για τις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου, όπως η πηγή εισόδου, η ένταση ήχου, το ηχητικό πεδίο, τη λειτουργία Voice και τη νυχτερινή λειτουργία.


Εύκολος χειρισμός με τηλεοράσεις BRAVIA

Χάρη στο ενσωματωμένο περιβάλλον χρήσης, οι ρυθμίσεις του sound bar εμφανίζονται αυτόματα στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων των τηλεοράσεων BRAVIA, για εύκολο χειρισμό των λειτουργιών ήχου και έντασης.


HDMI ARC

Με το HDMI ARC (κανάλι επιστροφής ήχου) μπορείτε να συνδέετε τη συσκευή με συμβατές τηλεοράσεις, με ένα μόνο καλώδιο, για λιγότερη ακαταστασία.


Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική

Δεν μιλάμε μόνο για ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα. To sound bar προσφέρεται και για εύκολη αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία Bluetooth® για ασύρματη μετάδοση μουσικής από το smartphone, tablet ή laptop.


Ρύθμιση σε δευτερόλεπτα

Το sound bar διαθέτει οπτική είσοδο και θύρα HDMI ARC, για εύκολη σύνδεση με διάφορες τηλεοράσεις, για να απολαμβάνετε άνετα ταινίες, μουσική και άλλα.


Οπτική είσοδος

Η τηλεόραση δεν είναι συμβατή με HDMI ARC; Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας σε ταινίες και άλλο περιεχόμενο, μέσω σύνδεσης με την οπτική είσοδο.


Με γνώμονα τη βιωσιμότητα

Τα προϊόντα Sony σχεδιάζονται με γνώμονα την ποιότητα ήχου αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Το ανακυκλωμένο υλικό κατασκευής της Sony χρησιμοποιείται στο πίσω πάνελ του subwoofer του HT-S400, αντανακλώντας τις πρακτικές της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων της.


Οι διαστάσεις του soundbar είναι (ΜxΒxΥ) 901.7x88.9x66.8mm, ενώ το subwoofer έχει διαστάσεις (ΜxΒxΥ) 193.8x400.05x387.35mm.

 • Ισχύς (RMS): 330W
 • Πρότυπα Ήχου: Dolby Digital
 • Συνδεσιμότητα: Bluetooth, HDMI, Optical, USB

SONY HT-S400 SOUNDBAR 2.1 330W ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ SUBWOOFER

 • Κατασκευαστής: Sony
 • Κωδικός Προϊόντος: 213826
 • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
 • 219,90€
 • τιμή με ΦΠΑ


 • Κατασκευαστής: SONY
 • Ισχύς (RMS): 330Watt
 • Πρότυπα Ήχου: Dolby Digital
 • Συνδεσιμότητα: Bluetooth, HDMI, Optical, USB